Te afli aici
Acasa > Caravana mobila > Tineri interesati de viitor

Tineri interesati de viitor

“Cum imi aleg liceul?”, “Cum iau o decizie?”, “Cum aflu ce interese si calitati am?”, “Cum imi aleg modelele?, “Cum ma protejez impotriva bolilor cu transmitere sexuala?” -  au fost principalele intrebari la care expertii caravanei mobile au raspuns in campaniile realizate in opt scoli din comunele vasluiene– Cozmesti, Cretesti, Delesti, Oltenesti, Padureni, Stefan cel Mare, Tatarani si Zapodeni, in perioada 26-30 octombrie a.c. Sesiunile de informare desfasurate in cadrul proiectului “Parteneriat pentru incluziune” s-au centrat pe temele: educatie sexuala, orientare in cariera, prevenirea consumului de alcool, prevenirea abandonului scolar si prevenirea violentei domestice.

Expertii caravanei mobile au intalnit si in aceasta perioada tineri isteti, tineri cu energie pozitiva, tineri dornici de a fi informati si de a-si construi un viitor mai bun decat al altor generatii.

Atat informatiile cat si materialele promotionale oferite pe proiect au fost primite cu entuziasm de elevi si de profesori.

Top