Te afli aici
Acasa > Caravana mobila > Tineri informati in judetul Iasi

Tineri informati in judetul Iasi

“Se poate muri din boli cu transmitere sexuala?”, “Metoda calendarului este buna?”- sunt doar doua dintre problematicile abordate de participanti la sesiunile de informare realizate de expertii caravanei mobile, in perioada 14-18 septembrie 2015.

Caravana mobila a sustinut in 8 comune din jud Iasi – Cristesti, Halaucesti, Mircesti, Mogosesti-Siret, Motca, Rachiteni, Tatarusi si Valea Seaca, in cadrul proiectului “Parteneriat pentru incluziune”, campanii de informare despre: educatie sexuala, migratie si trafic de persoane, prevenirea violentei domestice, educatie parentala, orientare in cariera, prevenirea consumului de alcool si  prevenirea abandonului scolar.

Majoritatea participantilor la sesiunile de informare au fost tineri, care au fost activi, au adresat intrebari si au tratat subiectele prezentate cu maxima  seriozitate, declarand ca informatiile primite le sunt de mare folos si de actualitate. De asemenea, participantii au fost foarte incantati de materialele promotionale primite la finalul sesiunilor de informare.

Top