Te afli aici
Acasa > Mass-media > Tinere mamici in cursa pentru viitor

Tinere mamici in cursa pentru viitor

In saptamana 21-25 martie 2016, specialistii ADV Mures au desfasurat, cu tinere mamici, activitati de consiliere si orientare profesionala.

In cadrul activitatilor, tinerele au fost sprijinite si incurajate sa identifice calitatile proprii si sa participe la exercitii care sa le ajute sa se autoaprecieze. Nu in ultimul rand, activitatea a avut drept scop si cresterea stimei de sine, precum si impulsionarea tinerelor  in vederea valorificarii propriilor abilitati, calitati si valori.

Discutiile din cadrul intalnirii au cuprins si stabilirea, cu tinerele,  de obiectivele pentru viitorul apropiat, unele dintre ele fiind inca in faza de continuare a scolii, altele dorindu-si sa se califice in anumite meserii sau sa gaseasca un loc de munca conform pregatirii si experientei profesionale pe care le au.

Intalnirea s-a finalizat cu clarificarea modalitatilor de identificare a unui job si a cursurilor de formare/calificare profesionala, precum si a notiunii de Curriculum Vitae, informatii noi pentru aceste tinere.

Top