Te afli aici
Acasa > Mass-media > Servicii de integrare profesionala la ADV Romania

Servicii de integrare profesionala la ADV Romania

Cursul de calculatoare adresat beneficiarilor proiectului „Parteneriat pentru Incluziune” a continuat si saptamana aceasta cu noi activitati atractive. La Iasi, tinerii au inceput deja pregatirile pentru sarbatorile de iarna si, sub indrumarea formatorului, au invatat sa realizeze fotografii cu telefonul, sa le descarce pe computer si sa le prelucreze, transformandu-le in felicitari pentru cei dragi. Rezultatele obtinute i-au incantat foarte mult, fiind surprinsi de propriile realizari si de ceea ce pot face cu ajutorul unui calculator.

Programul de integrare profesionala a persoanelor cu dizabilitati cuprinde, pe langa aceasta componenta de formare profesionala si o componenta de evaluare a capacitatii de munca, realizata prin intermediul bateriei de teste CASPER. Bateria ne ajuta sa identificam potentialul de munca al persoanelor cu dizabilitati si sa ii sprijinim sa il valorifice in identificarea unui loc de munca.

Desi contextul a fost unul de evaluare, tinerii au perceput activitatea ca fiind una placuta si provocatoare, fiecare test parcurs fiind o sursa de satisfactie pentru ei.

Top