Te afli aici
Acasa > Scoli de vara > Pregatim generatii de educatori

Pregatim generatii de educatori

Incepand de astazi si pana pe 9 septembrie, Fundatia Alaturi de Voi Romania desfasoara la Gura Humorului, Suceava, Scoala de vara ”Educatie pentru viitorul tau”, pentru 50 de tineri din comunitatile rurale din jud. Iasi si Vaslui.

La cursurile scolii de vara, ce se vor derula in doua serii- in perioadele 3-6 septembrie si 6-9 septembrie a.c- participantii vor primi informatii despre educatie sexuala si contraceptiva, prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala, prevenirea consumului de alcool, tutun si alte droguri, consiliere si orientare in cariera dar si antreprenoriat pentru tineri. Jocurile, activitatile tematice, exercitiile practice vor veni in completarea aspectelor teoretice ale cursului.

Prin acest eveniment ne dorim sa formam generatii de tineri responsabili, informati, care la randul lor sa sustina formarea si adoptarea de comportamente responsabile, fara risc, in comunitatile din care provin.

Scoala de vara ”Educatie pentru viitorul tau” este organizata in cadrul proiectului “Parteneriat pentru incluziune”, derulat de un consortiu de 9 institutii: Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania-promotor, in parteneriat cu DGASPC Iasi, DGASPC Vaslui, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii, Fundatia COTE, Fundatia Bethany, Fundatia Star of Hope Romania si Fundatia World Vision Romania, birourile Iasi si Vaslui.

Proiectul este finantat in cadrul apelului „SINERGII PENTRU VIITOR – tineri in situatii de risc”, din cadrul Programului RO10 “Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale", program derulat in cadrul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014.

Top