Te afli aici
Acasa > Mass-media > La revedere vacanta!

La revedere vacanta!

Saptamana aceasta, beneficiarii centrului de zi Constanta s-au bucurat de vremea frumoasa pentru a-si petrece impreuna aceste ultime zile din vacanta la Complexul Muzeal de  Stiinte ale Naturii Constanta. Astfel, tinerii, insotiti si de parinti, au vizitat animalele si pasarile din Microrezervatie si au fost prezenti la spectacolul dat de vedetele Delfinariului – Ni Ni si Chen Chen.

In aceasta saptamana a aparut pe plajele noastre, ca aparitie de exceptie, broasca testoasa din specia Carreta – considerata gigant pentru ca poate atinge la maturitate 2 m si o greutate considerabila. Aceasta intimplare fericita a oferit sansa tuturor vizitatorilor –copii, tineri, adulti, de a observa pe viu testoasa gigant, intr-un mediu adaptat conditiilor  ei de viata si a pastra aceasta amintire de vacanta.

Pentru tinerii si parintii prezenti a fost o ocazie excelenta de a socializa, de a lega noi relatii, de a se relaxa in natura si in preajma delfinilor, stiut fiind faptul ca, au si efect terapeutic. Nu in ultimul rand prin intermediul acestei activitati a fost o ocazie excelenta de a imbina momentele de relaxare si socializare cu cele educative si cunoastere de lucruri noi, utile  in pregatirea noului an scolar!

Top