Te afli aici
Acasa > Caravana mobila > Interes crescut pentru informare

Interes crescut pentru informare

In perioada 9-13 noiembrie a.c., specialistii Caravanei mobile au sustinut campanii de informare in opt comune din judetul Vaslui - Botesti, Bunesti-Averesti, Duda, Epureni, Feresti, Solesti, Tanacu si Valeni. Sesiunile de informare au avut loc in cadrul proiectului „Parteneriat pentru incluziune” si au fost centrate pe subiectele: educatie sexuala, orientare in cariera si prevenirea abandonului scolar.

Elevii au fost foarte interesati in mod special de subiectul educatie sexuala, cunosteau boli cu transmitere sexuala, modalitati de transmitere a acestora si metode de contraceptie. Tema "Orientare in cariera"  a starnit curiozitatea si atentia elevilor prin anuntarea jocurilor "Drumul vietii" si "Eu sunt cel mai important".

Sesiunile de informare au fost interactive, tinerii au fost  sinceri, deschisi, spontani, dornici de a afla cat mai multe informatii despre cele doua teme, au raspuns la intrebarile adresate de specialisti demonstrand ca sunt informati  si pregatiti pentru urmatoarea perioada din viata lor.

Top