Te afli aici
Acasa > Cursuri > Initiere in utilizarea calculatorului

Initiere in utilizarea calculatorului

7 tineri din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap, Budai au inceput de ieri, 17.11.2015, cursul de calculatoare la ADV Romania, centrul Iasi. Sub indrumarea dnei Doina Filipescu, formator al acestui curs, tinerii au descoperit ca interactiunea cu calculatorul este foarte placuta, interesanta si ofera o multime de beneficii.

Au fost nerabdatori sa afle ce comenzi trebuie sa execute pentru a cauta melodia preferata pe internet sau cum pot accesa jocuri, dar nu inainte de a invata elementele componente ale calculatorului si cateva comenzi de baza (inchidere – deschidere calculator, miscare mouse, deschidere document, deschidere pagina de internet, etc.).

Pe parcursul a 42 de ore de curs tinerii vor fi sprijinti sa-si dezvolte abilitati de utilizare a calculatorului, sa-si dezvolte capacitatea de relationare si socializare prin intermediul acestuia, dar si sa se exprime cu ajutorul lui. Folosind calculatorul tinerii vor exersa sa scrie si sa citeasca, vor invata sa caute informatii si sa le utilizeze, isi vor dezvolta viteza de reactie, gandirea logica si spiritul competitiv si vor dobandi incredere in ei si in capacitatile proprii.

Top