Te afli aici
Acasa > Mass-media > Grup de suport la Tg. Mures

Grup de suport la Tg. Mures

Tinerele de la centrul Materna din Tg.Mures au participat in saptamana 26 iun -1 iul 2016 la un grup de suport in cadrul caruia s-a discutat despre conflictele interpersonale si tehnicile de rezolvare a acestora.

Alaturi de specialisti, prin dezbatere si confruntarea problemelor, tinerele au inteles ca stresul determina diverse stari emotionale, care au repercusiuni asupra comportamentului si au invatat mecanisme de copping care sa le ajute sa depaseasca aceste momente.

Intalnirea s-a finalizat cu realizarea unui colaj cu pozele de la activitatile desfasurate cu ADV Mures. Tinerele au lucrat impreuna, au venit cu idei, astfel incat tensiunea determinata de conflictele din aceasta saptamana s-a evaporat, fetele au facut poze cu copilasii lor si impreuna, urmand ca aceste fotografii sa se adauge lucrarii realizate de ele. Pentru ca fiecare sa poata contribui cu ceva, fetele si-au impartit sarcinile privind supravegherea copiilor, care pe toata perioada intalnirii au fost printre noi, fiind bucurosi sa se recunoasca pe ei sau pe mamicile lor in poze.

Top