Te afli aici
Acasa > Conferinte de presa > Final de proiect, la Iasi

Final de proiect, la Iasi

Luni, 28 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, vă invităm la Sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie Iași (Iaşi, B-dul Carol I Nr. 27), la conferința de închidere a proiectului ”Parteneriat pentru incluziune!” .

Acest proiect a fost derulat de un consorțiu de 9 instituții - Fundația ”Alături de Voi” România-promotor, în parteneriat cu: DGASPC Vaslui, DGASPC Iași, Asociația Alternative Sociale, Asociația Salvați Copiii, Fundația COTE, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Star of Hope România și Fundația World Vision România-birourile Iași și Vaslui.

În cadrul proiectului ”Parteneriat pentru incluziune!” am oferit servicii sociale în toate comunele din județele Iași și Vaslui, echipa de proiect parcurgând cca 20.000 de km pentru a duce informația în mediul rural. Menționăm că servicii integrate tinerilor, au fost oferite sub forma unei Caravane mobile de informare, iar pe lângă acesta ONG-urile partenere au dezvoltat șapte noi servicii destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 16-29 ani, din grupuri vulnerabile din jud. Iași, Vaslui, Constanța și Mureș.

În cadrul conferinței de presă de închidere a proiectului vom difuza filme făcute în aceste deplasări și imagini din cadrul serviciilor nou înființate, astfel încât să fiți față în față cu realitățile satul românesc.

Proiectul a fost finanţat în cadrul apelului „SINERGII PENTRU VIITOR – tineri in situaţii de risc” din cadrul Programului RO10 „Copii şi tineri aflaţi în situaţii de risc şi iniţiative locale şi regionale pentru reducerea inegalităţilor naţionale şi pentru promovarea incluziunii sociale", program derulat în cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014. Valoarea totală a proiectului, pe perioada celor 22 luni de implementare, a fost de 3.559.231,01 lei, din care 355,923,10 lei - cofinanțarea partenerilor ca şi contribuţie proprie.

Top