Te afli aici
Acasa > Mass-media > Dezvoltare personala la ADV Mures

Dezvoltare personala la ADV Mures

In aceasta saptamana, tinerii  ce frecventeaza Clubul Tinerilor al ADV Mures, dar si tinerii de la CITO Capusul de Campie, au participat la o serie de activitati menite sa stimuleze creativitatea si sa imbunatateasca abilitatile de comunicare.

Una dintre activitati a fost cea de dezvoltare a manualitatii si creativitatii, prin transformarea unui borcan intr-o vaza cu flori, folosind tehnica servetelului. Intalnirea a fost una plina de culoare si buna dispozitie, fiind impletita cu discutii despre dragoste si prietenie.

Tinerii de la centrul Capusu de Campie au participat la activitati menite sa creasca coeziunea de grup, sa faciliteze intercunoasterea si sa reduca conflictele interpersonale. De asemenea, deoarece acesti tineri isi petrec tot timpul impreuna, specialistii ADV au gandit activitati care sa ii ajute sa creasca gradul de toleranta. Astfel, tinerii au interactionat in cadrul unor jocuri de comunicare, iar la final s-au impartit in 4 grupuri, fiecare grup pictand un desen, cu o tema trasa la sorti.

Top