Te afli aici
Acasa > Caravana mobila > Despre violenta si sex

Despre violenta si sex

Cum ia nastere violenta?”, „Ce se ascunde sub masca violentei?”, „Ce poti sa faci daca un copil este agresat in mod repetat fara nici un motiv?”, “Care e varsta potrivita pentru inceperea vietii sexuale?”, “Ce ma motiveaza sa am un loc de munca?” – au fost cateva dintre intrebarile la care specialistii au raspuns tinerilor, la sesiunile de informare realizate de expertii caravanei mobile in perioada 11-22 ianuarie 2016.

Sesiunile de informare au avut loc in cadrul proiectului „Parteneriat pentru incluziune” si au fost sustinute in 12 comune din jud. Iasi: Braesti, Bals, Ciorohani, Draguseni, Fantanele, Focuri, Harmanesti, Letcani, Roscani, Scheia, Tiganasi si Valea Lupului.

Subiectele la care s-au referit specialistii caravanei mobile, au fost alese in functie de nevoile de informare si au fost: educatie sexuala, prevenirea violentei domestice, prevenirea consumului de alcool, prevenirea abandonului scolar si prevenirea traficului de persoane.

Tineri au fost deschisi, dornici de a afla lucruri noi si de a-si construi vieti mai bune. In cadrul grupurilor, temele au fost primite cu interes iar sesiunile, condimentate cu jocuri ca „Traseul vietii mele” si „Povestea alcoolului”. Cel mai mult au impresionat studiile de caz prezentate cat si filmuletele educationale.

Top