Te afli aici
Acasa > Cursuri > Curs finalizat cu aplauze!

Curs finalizat cu aplauze!

„A fost un curs desfasurat liber, intr-o atmosfera destinsa care a permis acumularea de noi cunostinte si dobandirea de abilitati intr-o forma placuta.”, „A fost un curs unde am aflat multe lucruri noi si utile in viata.”, „Speram sa fim invitati si la alte cursuri!” si „Multumesc pentru oportunitatea de a participa la acest curs!”-  sunt cateva dintre impresiile adunate de la asistentii sociali ce au participat in perioada 21-24 octombrie a.c. la primul curs de instruire din seria celor patru adresate asistentilor sociali, din judetele Iasi si Vaslui, prevazute in cadrul proiectului “Parteneriat pentru incluziune”.

Cursul s-a desfasurat in perioada 21-24 octombrie, la Voronet, jud Suceava, formarea fiind asigurata de specialisti ADV Romania.

Participantii au apreciat calitatea informatiilor primite, metodele utilizate pentru transmiterea acestora si climatul pozitiv in care au fost transmise.

Pe langa atribute precum devotement, implicare, responsabilitate, altruism si cooperare, participantii au avut prilejul sa puna in “valiza asistentului social” multe informatii si instrumente din sfera educatiei pentru sanatate, pe care sa le foloseasca in activitatea lor curenta.

Evenimentul a avut impact in randul tuturor participantilor, oameni deschisi si dedicati profesiei de asistent social.

Le transmitem multumiri si ii asiguram de tot sprijinul nostru pe viitor!

Top