Te afli aici
Acasa > Conferinte de presa > Conferinta de presa

Conferinta de presa

Luni, 21 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, vă invităm la Sala de conferințe a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, la conferința de închidere a proiectului ”Parteneriat pentru incluziune!” - derulat de un consorțiu de 9 instituții - Fundația ”Alături de Voi” România-promotor, în parteneriat cu: DGASPC Vaslui, DGASPC Iași, Asociația Alternative Sociale, Asociația Salvați Copiii, Fundația COTE, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Star of Hope România și Fundația World Vision România-birourile Iași și Vaslui.

Dorim să vă facem cunoscute concluziile proiectului ”Parteneriat pentru incluziune!” după ce echipa de proiect a parcurs cca 20.000 de km pentru a duce informația în mediul rural. Menționăm că, prin acest proiect, am ajuns în toate comunele din județele Iași și Vaslui, unde am oferit servicii integrate tinerilor, sub forma Caravanei mobile de informare. De asemenea, ONG-urile partenere au dezvoltat șapte noi servicii destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 16-29 ani, din grupuri vulnerabile din jud. Iași, Vaslui, Constanța și Mureș.

În cadrul conferinței de presă de închidere a proiectului vom difuza filme făcute în aceste deplasări și imagini din cadrul serviciilor nou înființate, astfel încât să fiți față în față cu realitățile satul românesc.

Proiectul a fost finanţat în cadrul apelului „SINERGII PENTRU VIITOR – tineri in situaţii de risc” din cadrul Programului RO10 „Copii şi tineri aflaţi în situaţii de risc şi iniţiative locale şi regionale pentru reducerea inegalităţilor naţionale şi pentru promovarea incluziunii sociale", program derulat în cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014. Valoarea totală a proiectului, pe perioada celor 22 luni de implementare, a fost de 3.559.231,01 lei, din care 355,923,10 lei - cofinanțarea partenerilor ca şi contribuţie proprie. Avem convingerea că prezența dumneavoastră este foarte importantă pentru comunicarea pe care o reprezentați, iar opiniile și sugestiile dumneavoastră pot contribui la identificarea unor modalități de colaborare viitoare, în interesul programelor și serviciilor sociale.

Pentru detalii poate fi contactată dna Manuela Iftimoaei - Manager proiect, email: manuela.iftimoaei@alaturidevoi.ro sau telefon: 0757.110242.

Top