Te afli aici
Acasa > Caravana mobila > Caravana mobila in centre de plasament

Caravana mobila in centre de plasament

In perioada 26.07 – 04.08.2016, expertii caravanei mobile au poposit in patru centre de plasament iesene, Centrul ”I. Holban”, CSC Bucium, CSC Bogdana, sat Bogdanesti, com. Horlesti si CSC “Mihail Sadoveanu”, oras Pascani, jud. Iasi, unde au discutat cu tinerii despre educatie sexuala, prevenirea traficului de persoane si prevenirea violentei.

Interesati sa afle lucruri noi, tinerii au abordat cu seriozitate tema educatiei sexuale si au recunoscut ca ceea ce se intampla acum la nivelul varstei lor, din punct de vedere al sexualitatii, depaseste limita normalului. Au discutat cu specialistii despre responsabilitate, asumarea raspunderii, metode contraceptive si boli cu transmitere sexuala, promovarea intarzierii inceperii vietii sexuale si insistarea asupra acestui aspect.

De asemenea, s-au dezbatut presiunile ce le pot intalni in viata de zi cu zi in afara centrului de plasament, despre provocarile vietii de adolescent, despre alegerile si luarea deciziilor, nu doar din punctul de vedere al sexualitatii.

Top