Te afli aici
Acasa > Scoli de vara > A doua serie de educatori

A doua serie de educatori

In 10 septembrie s-a incheiat a doua serie de cursuri a scolii de vara „Educatie pentru viitorul tau”, eveniment organizat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in cadrul proiectului „Parteneriat pentru incluziune”.

Astfel, timp de 3 zile, 25 de tineri din jud Vaslui au primit informatii despre educatie sexuala si contraceptiva, prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala, prevenirea consumului de alcool, tutun si alte droguri, consiliere si orientare in cariera dar si antreprenoriat pentru tineri.

Participantii au fost foarte interesati de subiectele prezentate, au fost activi, implicati, plini de energie, veseli si dornici sa afle cat mai multe informatii pe care sa le disemineze in randul altor tineri din comunitatile lor (prieteni, vecini, rude, colegi etc.).

Tinerii si-au propus ca, odata reveniti in comunitatile lor, sa initieze proiecte de informare cu scopul prevenirii consumului de alcool, tutun si a bolilor cu transmitere sexuala, sa informeze tinerii aflati in cautarea unui loc de munca si sa initieze ateliere de lucru cu tinerii din comunitati rurale pe temele abordate in cadrul scolii de vara.

Top